Over Executive Golf travel

Executive Golf Travel biedt ruim 25 jaar ervaring in golfreizen naar de mooiste golfbanen binnen en buiten Europa. Uitstekende kwaliteit en perfecte service staan hierbij centraal.

Annuleringsvoorwaarden
Executive Golf Travel is aangesloten bij SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen en draagt zorg dat jij veilig op reis kan naar Wales. Hier vind je de algemene voorwaarden van de SGR. Daarnaast vallen boekingen vanaf 01.04.2021 met vertrek t/m 31.10.22 onder de Geld Terug Garantie. Dit houdt in dat als het reisadvies voor een reisbestemming op code oranje of code rood staat, er tot 2 weken vóór vertrek kosteloos geannuleerd of omgeboekt kan worden. 

Het is aan te raden om een goede annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten. Wanneer je genoodzaakt bent je reis te annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19 dan krijg je met een annuleringsverzekering je geld (vaak) terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de reisorganisatie of sluit er zelf één af. Check altijd goed wat er precies gedekt wordt.

Contactgegevens

Executive Golf Travel
Coehoornstraat 3
1222 RR Hilversum
+31(0)35 543 1588
golf@executivetravel.nl

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.