International Golf Travel Market komt in 2020 naar Wales

Wales zal van 26 tot 29 oktober 2020 gastheer zijn van de International Golf Travel Market (IGTM). Dit wordt de eerste keer dat het wereldwijde evenement voor de golf- en reisindustrie in het Verenigd Koninkrijk zal plaatsvinden. En dit is natuurlijk een geweldige match, want met een prachtig landschap en volop keus aan golfbanen, kun je in Wales naar hartelust golfen. Je zult meer dan 200 fantastische banen vinden in een land dat van noord naar zuid slechts 274 kilometer lang is!

Het evenement staat volledig in het teken van golf en bezoekers kunnen volop netwerken en meer te weten te komen over de branche. Het internationaal publiek bestaat uit zo’n 1200 golfreizigers, waaronder media, golfexploitanten, locaties en bestemmingen. In 2020 staat Wales bovendien in het teken van ‘Year of the Outdoors’, en worden de mogelijkheden op het gebied van buitenactiviteiten, sport, activiteit, avontuur en cultuur gevierd.

International Convention Centre Wales (ICCC Wales)
Eluned Morgan, minister van International Relations and Welsh Language, zegt: “Ik ben verheugd dat Wales volgend jaar gastheer zal zijn van dit invloedrijke evenement. Dit evenement laat bezoekers kennismaken met de eersteklas gastvrijheid van Wales! Het driedaagse IGTM vindt plaats in het International Convention Centre Wales (ICC Wales). De opening en afsluiting van het evenement vinden plaats in het Celtic Manor Resort.

Een paradijs voor golfers
Er is voor ieder wat wils in Wales. Speel op wereldberoemde banen, zoals Celtic Manor Resort waar de Ryder Cup plaatsvond, de baan van Conwy die gekwalificeerd is door The Open, of de Royal Porthcawl baan waar de Senior Open Championships werden gehouden. Meer informatie over golfen in Wales vind je hier en op de website van Visit Wales.


Deel dit bericht

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.