Nieuw evenement voor sportievelingen: Wales360

Dat Wales perfect is voor prachtige fietstochten, is een ding dat zeker is! Wales kent namelijk maar liefst 2.000 kilometer aan bewegwijzerde fietsroutes. Of je nu een ruige tocht wil maken of met je gezin op fietsvakantie wilt gaan, beide is hier mogelijk.

Maar voor de échte fietsliefhebbers wordt er deze zomer wel een heel bijzonder evenement gereorganiseerd. Van 22 tot 27 juli 2019 vindt namelijk Wales360 plaats, het nieuwste mountainbike-evenement in Groot-Brittannië. De route begint en eindigt bij het Aberystwyth University in Ceredigion. Onderweg passeer je Gwynedd (Snowdonia National Park), Denbighshire, Conwy en Powys. Het parcours omvat zes speciale getimede stadia om je vaardigheden gedurende de hele week te testen.

Tijdens Wales360 kunnen maximaal 600 deelnemers, in teams van twee of solo, de 550 kilometer trotseren door Midden- en Noord-Wales. Niet alleen kun je middels deze wedstrijd kennismaken met het adembenemende landschap van Wales, uniek aan dit evenement is het feit dat alles voor je wordt geregeld. Schrijf je je in voor Wales360, dan kun je erop rekenen dat de overnachtingen, professionele fietsservice, lokaal geproduceerde gerechten en alle andere benodigde zaken bij het bedrag inbegrepen zijn. Dit scheelt een hoop geregel!

Ben je enthousiast geworden om zelf deel te nemen aan Wales360? Aanmelden kan via de officiële website van Wales360Uiteraard kun je dit evenement perfect combineren met een stedentrip naar Cardiff of een verdere ontdekkingstocht door Wales. Boek je reis naar Wales via OntdekWales.nl.


Deel dit bericht

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.