Over ons

OntdekWales.nl is een initiatief van Zapper PR (onderdeel van de Zapper Group), in samenwerking met KLM en Visit Wales. Met deze website willen wij Nederlandse reizigers informeren en inspireren voor reizen naar Wales en stedentrips naar Cardiff. In samenwerking met verschillende Nederlandse touroperators hebben wij pakketten samengesteld die jou de kans geven om een bijzondere reis door Wales te maken. Bij iedere reis is een rechtstreekse KLM-vlucht inbegrepen. Het beeldmateriaal dat is gebruikt op deze website is valt onder copyright van VisitWales of VisitCardiff en in een enkel geval is gebruik gemaakt van iStock foto’s.

Contact
Wil je meer informatie over OntdekWales.nl of andere projecten van Zapper PR? Bezoek onze website! Voor inhoudelijke vragen over de pakketten van de touroperators kun je rechtstreeks met hen contact opnemen.

Adres
Zapper Group bv
Silodam 183
1013 AS Amsterdam

Disclaimer

Hieronder vind je de disclaimer van OntdekWales.nl. De informatie op deze website kan soms niet overeenkomen met de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met wijzigingen aan websites, verkeerde interpretaties of dat de informatie die verstrekt wordt gevoelig is voor verandering. OntdekWales.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor (het interpreteren van) verkeerde informatie.

Alle pakketprijzen op de website van OntdekWales.nl zijn vanaf-prijzen op basis van 2 of 4 personen en gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom kan aangepast worden aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen. De gedetailleerde voorwaarden en boekingskosten voor specifieke pakketen zijn te vinden op de websites van de desbetreffende touroperator.

OntdekWales.nl verzamelt cookiegegevens bij het browsen op onze website en persoonsgegevens bij het aanvragen van een offerte. Lees meer over ons Privacybeleid.

Foto’s: © Crown Copyright Visit Wales

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.