Reisorganisaties

Untamed Travelling
Untamed Travelling is een maatwerkspecialist voor reizen wereldwijd met meer dan 20 jaar ervaring. De gepassioneerde reisadviseurs willen hun liefde voor en kennis van de bestemmingen graag met u delen.

↠ Lees verder voor de reis van Untamed Travelling

Time4golf
Het team van Time4golf is behalve betrokken, gepassioneerd en gedreven zelf ook enthousiast golfer. Dat maakt dat elk teamlid van Time4golf de hotels en golfbanen persoonlijk hebben gezien en hebben gespeeld. De teamleden beschikken over een schat aan kennis en ervaring waardoor zij de beste reizen voor de klant kunnen boeken.

Verder lezen voor de deals van Time4golf

 

Reisorganisaties

Djoser
Bij Djoser hebben ze oog voor de wereld, al ruim 30 jaar lang. De reisorganisatie begon ooit als Egypte-specialist maar biedt nu meer dan 200 reizen aan naar alle hoeken van de wereld, waaronder Wales! Gemiddeld worden de reizen van Djoser gewaardeerd met een 8,6!

Bekijk de deals van Djoser

House of Britain
Reisorganisatie House of Britain is al jaren dé maatwerkspecialist voor reizen naar Groot Brittannië. Alle medewerkers zijn echte Wales-kenners en kunnen jou zo verrassende en mooie reizen aanbieden. Goed advies en persoonlijk contact staat centraal.

Verder lezen voor de deals van House of Britain

Reisorganisaties

Authentic Golf
Authentic Golf is de enige golf touroperator in Nederland die vollediggespecialiseerd is in golfreizen naar Groot-Britannie en Ierland. Onze kennis uit eigen ervaring reikt tot alle uithoeken van de Britse Eilanden, zowel de beroemde banen als de verborgen golfpareltjes. Kies daarom voor Authentic Golf, uw betrouwbare partner voor een unieke golfreis.

Verder lezen voor de deals van Authentic Golf

 

Foto 1 en 3: © Crown Copyright Visit Wales / Foto 2: © Visit Cardiff

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.