Over Authentic Golf

Authentic Golf is een touroperator die gespecialiseerd is in golfreizen naar Groot-Brittannië en Ierland en zich richt op unieke en minder bereisde bestemmingen.

Golf wordt al honderden jaren gespeeld op de links van Schotland, Engeland, Wales en Ierland. Onze filosofie is om regio’s te uit te lichten die een pure en unieke golfervaring bieden. Dit gecombineerd met de warme en vriendelijke sfeer maakt een bezoek aan de Britse eilanden een must voor elke serieuze golfer.

Of u nu op zoek bent naar een korte vakantie of een complete reis, Authentic Golf is hier om de perfecte ervaring voor u en uw groep samen te stellen.

Annuleringsvoorwaarden
De reisvoorwaarden van Authentic Golf kun je terugvinden op deze pagina.

Het is aan te raden om een goede annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten. Wanneer je genoodzaakt bent je reis te annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19 dan krijg je met een annuleringsverzekering je geld (vaak) terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de reisorganisatie of sluit er zelf één af. Check altijd goed wat er precies gedekt wordt.

Contactgegevens

Authentic Golf bestaat uit een ervaren en enthousiast team met een passie voor golfreizen. Maak een afspraak op hun kantoor of laat één van hun reisprofessionals bij je thuis langskomen.

Contactgegevens
Authentic Golf
Keizersstraat 13
1011GD Amsterdam
+31 (020) 421 3032
andrew@authentic.golf

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.