Over Djoser

30 jaar geleden werd Djoser opgericht als Egypte-specialist maar vandaag de dag biedt deze reisorganisatie meer dan 200 verschillende reizen aan naar landen over de hele wereld, waaronder Wales! De ‘Djoser-manier-van-reizen’ zit ‘m in de ruime individuele vrijheid in combinatie met het gemak van een groepsreis. Je reist in een kleine groep, gemiddeld tussen de 10-20 personen en zowel alleenreizenden als samenreizenden vinden snel aansluiting bij elkaar.

Boek je jouw reis naar Wales bij Djoser, dan ben je gegarandeerd van een zorgvuldig samengesteld programma door reisspecialisten, zal er veelal een Nederlandstalige reisleiding zijn en verblijf je in comfortabele hotels. Gemiddeld worden de reizen van Djoser gewaardeerd met een 8,6!

Annuleringsvoorwaarden
De annuleringsvoorwaarden van Djoser kun je vinden via deze link. Daarnaast is Djoser aangesloten bij SGR zodat jij veilig op reis kan naar Wales. Het is aan te raden om een goede annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten. Wanneer je genoodzaakt bent je reis te annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19 dan krijg je met een annuleringsverzekering je geld (vaak) terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de reisorganisatie of sluit er zelf één af. Check altijd goed wat er precies gedekt wordt.

Contactgegevens

Djoser
Breestraat 125
2311 CM Leiden
info@djoser.nl
071 – 512 6400

Djoser

Foto rechts: © Visit Cardiff / Foto links: © Crown Copyright Visit Wales

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.