Over House of Britain

Al jaren is House of Britain dé maatwerkspecialist voor reizen naar Groot Brittannië. De reisorganisatie groeit snel en haar medewerkers zijn allen echte kenners die Groot Brittannië en dus ook Wales, regelmatig bezoeken om op de hoogte te blijven. Persoonlijk contact staat voorop en het team van House of Britain biedt haar klanten graag verrassende reizen en goed advies.

Annuleringsvoorwaarden
House of Britain heeft annuleringsvoorwaarden en is aangesloten bij SGR en draagt zorg dat jij veilig op reis kan naar Wales. Wanneer er gereisd kan worden zonder quarantaine en je wilt zelf niet meer reizen, dan zijn de standaard annuleringsvoorwaardenvan toepassing.

Wanneer het land van bestemming een quarantaine verplicht bij aankomst zal House of Britain de reis annuleren. In dit geval kun je ervoor kiezen om je reis om te boeken naar een andere datum of bestemming of je kunt een verzoek indienen tot terugbetaling van de betaalde reissom.

Annuleren omdat je niet gevaccineerd bent of niet aan de testverplichting kan of wil voldoen is geen reden om je reis kosteloos te wijzigen of te annuleren.

Het is aan te raden om een goede annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten. Wanneer je genoodzaakt bent je reis te annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19 dan krijg je met een annuleringsverzekering je geld (vaak) terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de reisorganisatie of sluit er zelf één af. Check altijd goed wat er precies gedekt wordt.

Contactgegevens

House of Britain
Edisonweg 53a
4382 NV Vlissingen
info@houseofbritain.nl  

House of Britain

Foto’s: © Crown Copyright Visit Wales

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.