Over Untamed Travelling

Untamed Travelling is maatwerkspecialist voor onvergetelijke reizen waarbij beleving altijd voorop staat, wereldwijd. Wanneer je reist met Untamed, dan kies je voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. Where the world can’t find you…

Met grote regelmaat reizen de specialisten van Untamed naar de bestemmingen om de laatste veranderingen persoonlijk te beleven. Zo kunnen zij jou informeren vanuit hun eigen ervaringen en kennis. Al meer dan 20 jaar.

Annuleringsvoorwaarden
Untamed Travelling is aangesloten bij SGR. Je kunt op deze pagina meer informatie vinden over de reisvoorwaarden van Untamed Travelling.

Het is aan te raden om een goede annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten. Wanneer je genoodzaakt bent je reis te annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19 dan krijg je met een annuleringsverzekering je geld (vaak) terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de reisorganisatie of sluit er zelf één af. Check altijd goed wat er precies gedekt wordt.

Contactgegevens

Untamed Travelling
Zelksestraat 10
6631 KE Horssen
+31 (0)487540367
info@untamedtravelling.com

 

 

 

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.