Over Wales

Wales, je bent er zo! Vanaf Amsterdam vlieg je in 1,5 uur naar Cardiff, waar een heerlijke bestemming op je wacht en waar cultuur en natuur een belangrijke rol spelen. In Wales word je met open armen ontvangen en met een diepgewortelde passie – hwyl in het Welsh, de oudste Europese taal. Ondanks haar bescheiden formaat, valt er in Wales heel veel te beleven en ontdekken. Een culturele stedentrip naar de bruisende hoofdstad Cardiff bijvoorbeeld, of ontdek verstopte natuurschatten langs een van de routes van de Wales Way, dwalend door pittoreske vissersdorpjes, onderweg moeten stoppen voor een file van schapen of dineren bij een van de sterrenrestaurants, bistro’s of strandhutten langs The Wales Coast Path waar gerechten zijn geïnspireerd op producten als vis, lam en rund.

Geografische ligging
Wales is onderdeel van zowel Groot-Brittannië en het Verenigd Koninkrijk en ligt in het westen van het Britse eiland. In het oosten grenst Wales aan Engeland en in het noorden, westen en zuiden aan de kust van de Ierse Zee.

Vanaf Amsterdam vlieg je rechtstreeks met KLM naar Cardiff!

Ga direct naar:
Noord-Wales
Midden-Wales
West-Wales
Zuid-Wales
Praktische informatie
Transport en bereikbaarheid

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.