Transport en bereikbaarheid

Vlieg met KLM naar Cardiff
Met KLM vlieg je rechtstreeks in 1 uur en 20 minuten van Amsterdam naar Cardiff. Iedere dag zijn er 3 vluchten, m.u.v. zaterdag, dan vliegt KLM 2 keer. Prijzen voor los vliegticket v.a. €149,- ex. €10 boekingskosten.

↠ Boek nu direct jouw KLM-vliegticket naar Cardiff

Vliegtijden
Ma, Di, Wo, Do, Vr, Zo:
09.05 – 09.25 | 16.25 – 16.45 | 21.10 – 21.30

Zaterdag:
09.10 – 09.30 | 16.25 – 16.45

Van en naar Cardiff Airport
Vanaf luchthaven Rhoose Cardiff rijdt er iedere 30 minuten een snelbus (T9) naar de binnenstad. De reistijd bedraagt ongeveer 35 minuten en een enkeltje kost ongeveer £5 per persoon. Je kunt ook de trein nemen. De trein rijdt dagelijks om het uur (op zondag om de twee uur) tussen de luchthaven en Cardiff Central Station en naar Bridgend, met een aansluiting naar verdere bestemmingen.

Andere vliegroutes
Naast Cardiff is het ook mogelijk om met KLM naar de luchthavens van Birmingham en Manchester te vliegen.

Pronto motorhomes

Wil je het echte avontuurlijke roadtrip-gevoel ervaren, reis dan met een luxe camper van Pronto Motorhomes. Reizend van plek naar plek en toch altijd je bed en keukentje bij de hand hebben en niet iedere avond opnieuw je koffer hoeven in te pakken. Dat is het gemak van reizen met een campervan. De ophaallocatie van Pronto Motorhomes ligt gunstig aan het begin van de route The Cambrian Way, op 35 minuten vanaf de luchthaven van Cardiff en 30 minuten vanaf het centrum.

Wales is een ideale bestemming om rond te reizen met een motorhome vanwege de grote hoeveelheid speciale campings met ruime plaatsen en de rustige, panoramische wegen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, variërend van een 6-persoonsmodel tot een kleinere camper voor 2 personen. Je hebt geen groot rijbewijs nodig om met de campers te mogen rijden. Hou er wel rekening mee dat men in Wales links rijdt.

↠ Bekijk hier de mooiste plekjes om te stoppen langs de 3 routes van The Wales Way

Pronto Motorhomes

 

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.