Doe mee en WIN een avontuurlijke reis door veelzijdig Wales!

Bij iedere (online) aankoop bij DAKA ontvang je een voucher waarmee je kans maakt op een reis voor 2 personen

Lees hieronder verder om mee te doen

Veelzijdig Wales

Ondanks haar bescheiden formaat, valt er gigantisch veel te beleven en te ontdekken in Wales. In 1,5 uur land je vanaf Schiphol op Cardiff International Airport. Vanaf hier kan je jouw reis beginnen met een stedentrip in de bruisende hoofdstad Cardiff. Reis vervolgens door en ontdek verstopte natuurschatten langs een van de routes van The Wales Way. Dwaal door pittoreske dorpjes, passeer de bergtoppen in Snowdonia, geniet van de lokale culinaire specialiteiten en bewonder de schitterende kustlijn. Win je deze reis, dan ga je op avontuur in Brecon Beacons National Park, vlakbij Cardiff!

↠ Ontdek de veelzijdigheid van Wales

The Wales Way

Ben je fan van roadtrips? Dan is Wales het perfecte land voor jou. Haal op de luchthaven van Cardiff jouw huurauto op en begin je tocht langs de vele mooie kilometers van The Wales Way. Deze drie nationale routes brengen je tot in het hart van Wales en langs de kust.

De drie routes:

  • The Coastal Way – deze route voert langs de westkust van Wales en is 290 km (180 miles) lang. De Coastal Way is de verbinding tussen de bergen en de zee.
  • The Cambrian Way – over een lengte van maar liefst 300 km (185 miles) strekt de Cambrian Way over de ‘ruggengraat’ van Wales, tussen Llandudno in het noorden en Brecon Beacons National Park en Cardiff in het zuiden. De Cambrian Way brengt je door national parks en grote groene vlaktes.
  • The North Wales Way – The North Wales Way, met een lengte van 120 km (75 miles), is de kortste route van de nationale reisroutes. The North Wales Way voert langs talloze kastelen naar het eiland Anglesey

↠ Lees alles over de routes van The Wales Way

Wat kan je winnen?

Bij deelname aan de winactie maak je automatisch kans op een unieke reis voor 2 personen door het prachtige, veelzijdige Wales. Ontdek de nationale parken, de kustlijnen, indrukwekkende steden en de unieke Wales Way autoroute, inclusief:

Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door:

Doe mee en win!

Meedoen is mogelijk tot 2 juni! Houd je mailbox in de gaten, want voor eind juni maken we de winnaar bekend!

Ik doe mee
Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer