Lezersaanbieding ZIN: 'op stap met een local'

Ben jij klaar om Cardiff te ontdekken? Als lezer van ZIN magazine kun je namelijk gebruik maken van deze speciale lezersaanbieding, samengesteld door ZIN en House of Britain. Tijdens deze 4-daagse vliegreis beleef je alle hoogtepunten van de hoofdstad van Wales, Cardiff terwijl je in een centraal gelegen hotel verblijft en rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam naar Cardiff International Airport vliegt!

Cardiff heeft alles in zich voor een geslaagde stedentrip. Het stadscentrum kent vele bezienswaardigheden en heeft een rijke geschiedenis, het oude industriële havengebied is omgetoverd tot een hip en levendig waterfront waar vele bars en restaurants te vinden zijn en brengt een prachtige mix tussen moderne gebouwen en een rijke historie. Maar zelfs in een grote stad als Cardiff is de natuur waar Wales zo bekend om staat overal aanwezig. Deze prachtige reis is al te boeken vanaf €379,- per persoon en is inclusief rechtstreekse KLM-vlucht en 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt. *

Hoe kun je deze reis boeken?

1. Ga naar deze speciale deal van House of Britain
2. Vul tijdens het aanvragen van de offerte bij ‘opmerkingenveld’ de code ZIN in
3. Boek je stedentrip naar Cardiff en profiteer van deze lezersaanbieding

 

 

 

 

* = Deze aanbieding is op basis van 2 personen met specifieke vertrekdata tussen juli en december 2019. De uiteindelijke prijs hangt af van het aantal reizigers en de specifieke reisdata. Exclusief €22,50 reserveringskosten per boeking.

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.nl?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer